Note
Læsetid: 1 min.

Publikumspris til dansk kortfilm

Charlotte Sieling og Annette K. Olesens kortfilm 45 cm vandt den 9. februar publikumsprisen på den franske Clermont-Ferrand kortfilmsfestival, som er den største og mest anerkendte festival for kortfilm
Kultur
13. februar 2008

Charlotte Sieling og Annette K. Olesens kortfilm 45 cm vandt den 9. februar publikumsprisen på den franske Clermont-Ferrand kortfilmsfestival, som er den største og mest anerkendte festival for kortfilm. 45 cm deltog i festivalens konkurrence for film, der benytter nutidens mange teknologier, Labo. Den danske kortfilm er en eksperimentalfilm om det rum, et menneske har omkring sig, den zone, som sikrer følelsen af personligt territorium. anre

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her