Læsetid: 1 min.

Skuespilleren Roy Scheider død

12. februar 2008

Hollywood-skuespiller Roy Schneider blev 75 år og døde på et hospital i Little Rock i Arkansas, USA, siger en talskvinde for hospitalet. Ifølge hospitalet døde den amerikanske skuespiller søndag af en kræftsygdom, som han kæmpede imod i flere år. Scheider var specielt kendt for sin rolle som politichefen i en lille by i Spielberg-filmen Dødens Gab om en meget glubsk haj og for rollen som koreografen Bob Fosse i All that Jazz i '79. At han havde betydelige evner som skuespiller blev første gang klart i 1971, da han blev nomineret til en Oscar for sin birolle i The French Connection. For sin præstationen i All that Jazz blev han også indstillet til en Oscar.

Reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu