Læsetid: 1 min.

Uenighed om ledelse

22. februar 2008

JP/Politikens bestyrelse mister tre mand. Det er Bent Nyløkke, Per Øhrgaard og Holger Lavesen, der forlader bestyrelsen. Det oplyser Holger Lavesen, der er næstformand i bestyrelsen i selskabet, der ejes af Jyllands-Postens fond og Politiken-Fonden. "Baggrunden for, at vi udtræder af bestyrelsen, er uenighed med Politiken-Fonden, som har udpeget os som bestyrelsesmedlemmer, om selskabets fremtidige ledelsesforhold," oplyser Holger Lavesen. Tilbage i bestyrelsen sidder nu formanden Jørgen Ejbøl, der både har været ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør for Jyllands-Posten fra 1993-2003, direktør Johannes Poulsen, direktør Kjeld Ranum, advokat Ole Ravnsbo, godsejer Peter Skak Olufsen samt de medarbejdervalgte medlemmer Inge Meyer, Thomas Szlavik, Tina Bryld og Uffe Ring-Petersen.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu