Læsetid: 5 min.

Vibe Bredahl: Min styrke er at turde bevæge mig ud i det usikre

Vibe Bredahl rejser for at arbejde og bruger konkrete objekter fra rejserne til at skabe sammenhæng i sin aktuelle udstilling 'The Journey' på Martin Asbæk Projects
Vibe Bredahl rejser for at arbejde og bruger konkrete  objekter fra rejserne til at skabe sammenhæng i sin aktuelle udstilling 'The Journey' på Martin Asbæk Projects
21. februar 2008

Kunstnerens poesibog interviewer hver uge en ny kunstner og giver til slut et bud på weekendens spændende ferniseringer.

Hvad er din største styrke?
Min største styrke er, at jeg tør bevæge mig ud i det usikre. I værkerne gør det sig gældende både indholdsmæssigt og udtryksmæssigt. Udtryksmæssigt kunne det for eksempel være at foretage et særligt materialevalg, som måske gør en skulptur kluntet, og indholdsmæssigt kunne det være at turde gå tæt på noget helt banalt.
Og så er det en styrke, at jeg forsøger at udfordre og udforske forskellige områder af mit arbejde – det kommer blandt andet til udtryk i at jeg arbejder i forskellige medier, kunstgenrer. Jeg kan se, at min tegning bliver styrket af, at jeg arbejder tredimensionelt med for eksempel skulpturer. Der sker et skred med det ene medie, når jeg vender tilbage efter at have arbejdet med et andet medie – det er vigtigt for at mit arbejde ikke låser sig fast.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu