Note
Læsetid: 1 min.

92.000 har set besættelsesfilm

På trods af at landet på det nærmeste lå øde på grund af fredagens finale i X-factor, lagde over 92.000 danskere alligevel vejen forbi biografen i weekenden for at se Ole Christian Madsens film om den danske besættelsestid
Kultur
1. april 2008

På trods af at landet på det nærmeste lå øde på grund af fredagens finale i X-factor, lagde over 92.000 danskere alligevel vejen forbi biografen i weekenden for at se Ole Christian Madsens film om den danske besættelsestid. Filmen, der ellers har fået en noget blandet modtagelse, mest kritisk i denne avis, har altså ikke holdt folk væk fra mørket. "Vi er ovenud tilfredse og meget lykkelige over, at danskerne har taget så overvældende imod filmen", siger Frederik Juul, direktør i Sandrew Metronome Filmdistribution. anre

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her