Læsetid: 1 min.

Ånden fra '68 er tilbage

11. marts 2008

Oprørsånden fra 1968 er blevet udstillingsværdig. På Whitney-museet i New York kunne man i sommer opleve en særudstilling om året 1968. I Danmark blomstrer det frem med bogudgivelser, og i London har man valgt at markere ikonåret 1968 med en hel festival. All Power to the Imagination er navnet på en tre måneder lang kulturel begivenhed, som med teaterforestillinger, udstillinger og filmvisninger vil sætte fokus på året 1968. På Southbank vil der blive vist film af Jean-Luc Goddard om studenteroprøret i Paris, og på Hayward Gallery vil en udstilling vise propagandaplakater produceret af parisiske studerende.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu