Læsetid: 1 min.

Ånden fra '68 er tilbage

11. marts 2008

Oprørsånden fra 1968 er blevet udstillingsværdig. På Whitney-museet i New York kunne man i sommer opleve en særudstilling om året 1968. I Danmark blomstrer det frem med bogudgivelser, og i London har man valgt at markere ikonåret 1968 med en hel festival. All Power to the Imagination er navnet på en tre måneder lang kulturel begivenhed, som med teaterforestillinger, udstillinger og filmvisninger vil sætte fokus på året 1968. På Southbank vil der blive vist film af Jean-Luc Goddard om studenteroprøret i Paris, og på Hayward Gallery vil en udstilling vise propagandaplakater produceret af parisiske studerende.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu