Læsetid: 4 min.

Jeg er et hurtigt menneske

Ida Kvetny går aldrig i stå med sit kunstneriske arbejde – hun har altid idéer og vilje til at realisere dem hurtigt. Efter et længere uddannelsesforløb i England er hun nu aktuel med udstillingen ”Blaze” på Galleri Kirkhoff
Ida Kvetny går aldrig i stå med sit kunstneriske arbejde – hun har altid idéer og vilje til at realisere dem hurtigt. Efter et længere uddannelsesforløb i England er hun nu aktuel med udstillingen ”Blaze” på Galleri Kirkhoff
14. marts 2008

Kunstnerens poesibog interviewer hver uge en ny kunstner, som er aktuel med en udstilling og giver til slut et bud på weekendens spændende ferniseringer.

Hvad er din største styrke?
Det er en stor styrke at jeg er god til at få idéer til min kunst ud i livet med det samme – jeg er et hurtigt menneske. Og jeg har altid masser af idéer – jeg mangler ikke inspiration eller går i stå med mit arbejde.

Hvad er din største fejl?
Et af mine problemer når jeg arbejder handler også om min hurtighed. Jeg bliver ofte for ivrig, så jeg for eksempel kommer til at tage en skulptur ud af formen, inden den er tør. Jeg tror også, det er derfor jeg arbejder med akrylmaling – det tørrer hurtigt.

Hvordan arbejder du bedst?
Jeg arbejder bedst om formiddagen til musik eller radio. Og generelt kan jeg bedst lide at arbejde, når der ikke er noget pres – når der ikke er en udstilling lige om hjørnet. I sådan nogle perioder kan jeg mærke, at jeg laver kunst, fordi jeg ikke kan lade være, og ikke kun fordi det mit arbejde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu