Note
Læsetid: 1 min.

Fotosamling genåbner

Kultur
23. april 2008

Den store fotosamling i Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv, der blev lukket for et par år siden i forbindelse med fusionen med Arbejdermuseet, genåbner nu på nettet på adressen www.aba.dk. Siden samlingen blev lukket, har en omfattende digitalisering fundet sted, og den er så langt, at dele af samlingen kan bruges via nettet. De digitaliserede fotos kan nu både søges og købes til videre brug på netadressen www.aba.dk. Fotosamlingen er meget stor, og digitaliseringen vil foregå en del år endnu, men på nettet kan man til enhver tid let få overblik over de kategorier af fotos, som umiddelbart er til disposition. I første omgang har Arbejdermuseets Bibliotek koncentreret sig om at digitalisere fotos fra arbejdet på danske arbejdspladser inden for industri, håndværk, landbrug, transport, handel og kontor.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her