Læsetid: 2 min.

Hyldest til hindbærsnitten

Der findes heldigvis en hjemmeside for alle dem, der elsker hindbærsnitter
Hindbærsnitten.dk er et fællesskab i cyberspace knyttet sammen af syltetøjets bånd og kærlighed til snitten.

Hindbærsnitten.dk er et fællesskab i cyberspace knyttet sammen af syltetøjets bånd og kærlighed til snitten.

5. april 2008

Hindbærsnitten er en lattervækkende tørkage. I hvert fald bliver der altid løftet et øjenbryn eller trukket et smilebånd på kontoret, når man som rimelig ung kvinde vælger den krymlede søde kage på en sukkerkold eftermiddag. Det er ikke fair. For hindbærsnitten er en helt uovertruffen kage, der virkelig ikke fortjener sit tantede image. Den er måske trofast og tryg, men den er altså også vildt pæn og fuld af god smag: De mange farver på overfladen glider så fint ud i den hvide glasur, og det hvinende søde finder en perfekt kontrast i det ganske korte syrlige øjeblik, en rigtig god hindbærsyltetøj leverer. Desuden er den rimelig langtidsholdbar, og det er praktisk, hvis man bor i udlandet: Min far sendte en gang en snitte fra den lokale barndomsbager i en foret kuvert til min studenterhybel i England. Den smagte af hjemve. Det vil sige en lille smule salt af de tårer, der dryppede på den.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu