Læsetid: 1 min.

Morgensang med de kendte

3. april 2008

I anledning af Sangens År inviterer Københavsn Kommune til morgensang de næste fire tirsdage, hvor man bl.a. kan komme til at synge dagen op med Isam B. fra Outlandish. Han indleder nemlig de fire omgange morgensang, som begynder den 8. april i Rådhushallen derefter den 15., 23. april og den 6. maj kl. 8.30-8.50, er åbent for alle. Hver gang vælger kendte københavnere tre sange fra Højskolesangbogen og synger for. Ud over Isam B. synger Flemming Pless, præst i Christianskirken, Kasper Holten Hansen, operachef på Det Kgl. Teater, og sangerinden Cæcilie Norby.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu