Læsetid: 1 min.

Shirley Temple fylder 80

22. april 2008

Trods en årelang karriere som ambassadør for USA til Ghana og siden det daværende Tjekkoslovakiet vil Shirley Temple altid stå som den boblende barnestjerne med de blonde krøller. I morgen fylder hun 80 år. Shirley Temple slog igennem i Hollywood i midten af 1930'erne. Som fem-årig kunne hun både synge, danse og spille skuespil, men det var især hendes evne til at udstråle ren glæde og optimisme, der gik lige i hjertet på publikum.I begyndelsen af 1970'erne fik Shirley Temple konstateret brystkræft, men overlevede og stod siden frem som en af de første offentlige personer og fortalte om sygdommen. Hun har været gift to gange og har tre børn.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu