Note
Læsetid: 1 min.

Tæt på en halv million har set 'Flammen & Citronen'

Kultur
22. april 2008

Det danske besættelsesdrama Flammen & Citronen, der allerede i den første weekend trak tæt på 92.000 mennesker i biografen, har nu rundet 473.926 solgte billetter, hvilket er ganske imponerende for en dansk film. Filmen fik ellers en noget blandet modtagelse af anmelderne, mest kritisk i denne avis, hvor skuespilleren Thure Lindhardt blandt andet blev betegnet som en "Clement Kjærsgaard halvt i narkose" - hvilket angiveligt ikke var positivt ment. Advarslen til trods har folk altså ikke holdt sig væk fra biograferne og Ole Christian Madsens film.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her