Læsetid: 1 min.

Tribeca Festival med danske film

24. april 2008

Fire danske film deltager ved Tribeca Film Festival i New York, der startede i går: Niels Arden Oplevs To verdener, Natasha Arthys Fighter samt kortfilmen Kaffepausen af Johannes Pico og dokumentaren Slobodan Milosevic - præsident under anklage af Michael Christoffersen. Alle fire film får hermed deres USA-premiere. Tribeca Film Festival, der bliver holdt for syvende gang, har vokset sig til en af de store, toneangivende festivaler i USA. Fighter er desuden udtaget til ESPN Sports Film Festival, der løber parallelt med hovedfestivalen og giver en særlig præsentation til de film, der fejrer sport og konkurrenceånd.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu