Læsetid: 1 min.

Dansk vinder af CLIO Award '08

22. maj 2008

I weekenden vandt Scandinavian DesignLab prisen, CLIO Award i South Beach, Miami for anden gang. Siden 1959 har CLIO Awarden globalt set været den mest anerkendte reklame, design og interaktive konkurrence og dermed den største kreative prisuddeling. Denne gang vandt Scandinavian DesignLab en CLIO Award i kategorien Corporate Identity for deres visuelle identitet til den københavnske butik, PARIS TEXAS. Scandinavian DesignLab blev desuden shortlistet for deres visuelle identitet til Nørrebro Teater. lovo

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu