Læsetid: 1 min.

Igen ny dansk dramatik på Grob

14. maj 2008

Ny dansk dramatik om aktuelle samfundsproblemer - det er også i næste sæson overskriften på Teater Grob i København. Den 23. august er der premiere på En plads i mit hjerte, der vises på Kaleidoskop og tager udgangspunkt i et forældrepar, som mister sit barn. Sæsonens andet udspil, Som hos dig står, har premiere på Plex den 15. november. Denne forestilling retter sigtekornet mod skilsmisser i Danmark, bl.a. med vægt på kampen om forældremyndigheden. Teater Grob har netop haft en stor sæson med masser af udsolgte huse til Hjem kære hjem og Cruise. I samarbejde med Svalegangen i Århus sender teatret Hjem kære hjem på turné i landet fra slutningen af oktober. Teater Grob har base i det kulturelle undergrundsmiljø og råder ikke over noget fast spillested. Siden 2005 har teatrets kunstneriske ledelse været varetaget af skuespillerne Thomas Levin og Per Scheel-Krüger. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu