Læsetid: 1 min.

Mabel samles i Stenløse

14. maj 2008

30 år efter, at Mabel vandt Melodi Grand Prix, samles bandet nu i Stenløse Bio den 29. maj. Sammen med elever fra Egedal Musikskole i Stenløse genforenes bandet denne ene gang for at sætte fokus på lokale musikskolers betydning for udviklingen af dansk musik. De fire oprindelige medlemmer bag instrumenterne: Mike Tramp, Peter Nielsen, Otto Kulmbak og Christian Have, vil spille sammen med elever fra Egedal Musikskole, men både elever og Mabel vil også spille egen musik hver for sig. Måske aftenen også byder på et genhør med Mabels vindersang fra det danske Melodi Grand Prix 1978, "Boom Boom". ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu