Note
Læsetid: 1 min.

Stipendiater til 25 kunstnere

Kultur
15. maj 2008

I går aftes uddelte Statens Kunstfond 25 tre-årige arbejdsstipendier. Det årlige stipendiebeløb for hver enkelt kunstner er på 280.000 kroner. Fonden uddeler således i alt 21 mio. kr. i fremtiden for dansk kunst. De 25 nye modtagere bliver: billedkunstnerne Rikke Benborg, Ruth Campau, Simon Dybbroe Møller, Ulrik Møller, Tommy Støckel og Gitte Villesen. Forfatterne Trine Andersen, Anne-Louise Bosmans, Inge Lise Hornemann, René Jean Jensen, Erling Jepsen, Maja Lee Langvad, Martin Larsen, Lars Skinnebach, Synnøve Søe og Harald Voetmann. Komponisterne Lennart Ginman, Hans Hansen og Rasmus Zwicki. Kunsthåndværkere og designere Arnt Jensen, Anne Fabricius Møller og Spild af Tid /v. Jacob Thorbæk, Jenz Koudahl og Rasmus Meisler. Arkitekterne Hans Peter Hagens og Lotte Elkiær & Ane Ebbeskov Olsen og endelig filminstruktøren Jens Loftager.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her