Læsetid: 1 min.

Bonnier køber del af russiskmagasinforlag

13. juni 2008

Bonnier Publications, der er Nordens største udgiver af magasiner, etablerer sig nu også i Rusland ved at overtage aktiemajoriteten i det russiske magasinforlag Vkusnaja Zhizn. Det oplyser Bonnier Publications. "Rusland er et unikt land for magasinudgivelse. Markedet er det hurtigst voksende i verden, og lønsomheden er i top. I Vkusnaja Zhizn har vi fundet et veldrevet magasinforlag, som er et godt brohoved for vores ekspansion," siger administrerende direktør Michael Cordsen, Bonnier Publications. Ved handlen erhverver Bonnier Publications 51 procent af aktierne i Vkusnaja Zhizn, mens den nuværende ejerkreds beholder resten. Det er tanken, at en del af væksten i selskabet skal ske ved at lancere nogle af Bonnier Publications' titler i Rusland.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu