Læsetid: 1 min.

Canal Plus købt af svenske TV4

Kultur
17. juni 2008

Medarbejderne i den danske afdeling af Canal Plus fik i går ny ejer, da svenske TV4 købte betalings-tv-kanalen for 320 mio. euro, cirka 2,4 mia.kroner. Canal Plus har over 900.000 abonnenter i Norden. Kanalen sidder bl.a. på rettighederne til den engelske Premier League og den italienske Serie A i fodbold. Ifølge TV4 er formålet med købet af Canal Plus at gøre sig mindre afhængig af reklameindtægter. Både MTG og Telenor har også været interesseret i Canal Plus. Hidtil har Canal Plus været ejet af C More Entertainment, som igen er ejet af tyske ProsiebenSat1-Gruppen, der i Danmark står bag The Voice og Radio City, tv-stationerne Kanal 4 og Kanal 5, musik-tv-stationen The Voice TV samt SBS. Netop SBS Radio indgik for nylig en aftale om at overtage TV2 Radio. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her