Læsetid: 6 min.

Finansmanden som fremtidsforfatter

Debatbog. Om to måneder lancerer Klaus Riskær Pedersens sit nyeste projekt, hvor bogen og internettet møder hinanden på en fremsynet måde. Indholdet er tanker om det kommende samfund, og resultatet skulle gerne blive en omfattende debat.
'Understrøm' er en kollektiv fremtidsprognose. Et fælles bud på fremtiden som den ses af Understrøms brugere og 'community'. Et samlet bud på, hvad der skal bidrage til at forme den fremtid, vi alle er en del af. Et opdateret 'road map', hvor forfatterens fremtidsvision overtages og tilpasses af dem, der selv skaber den, forklarer Klaus Riskær Pedersen om sit nye projekt.

'Understrøm' er en kollektiv fremtidsprognose. Et fælles bud på fremtiden som den ses af Understrøms brugere og 'community'. Et samlet bud på, hvad der skal bidrage til at forme den fremtid, vi alle er en del af. Et opdateret 'road map', hvor forfatterens fremtidsvision overtages og tilpasses af dem, der selv skaber den, forklarer Klaus Riskær Pedersen om sit nye projekt.

Lea Meilandt Mathiesen

12. juni 2008

Af en mand, der i sin tid gik på Børsen med et firma med det slående navn Accumulator Invest, og som siden bl.a. åbnede en ostebutik, der hed Den Glade Munk, kan man vente sig lidt af hvert. Klaus Riskær Pedersen er på banen igen. Nu som forfatter i futuristisk regi. Med en storstilet, splinterny samfundsvision. Hele molevitten, som er en slags sammensmeltning af bog- og internetmediet, kalder han Understrøm, og på websiden www.understrom.com forklarer han lidt om det hele:

"Understrøm er en kollektiv fremtidsprognose. Et fælles bud på fremtiden som den ses af Understrøms brugere og community. Et samlet bud på, hvad der skal bidrage til at forme den fremtid, vi alle er en del af. Et opdateret road map, hvor forfatterens fremtidsvision overtages og tilpasses af dem, der selv skaber den".

Der er tænkt på det meste. Også den store verdenslitteratur. Lanceringen af projektet er understøttet af et citat fra Lewis Carrolls Bag Spejlet - Den Hvide Dronnings visdomsfulde påmindelse til Alice: "Det er en dårlig hukommelse, der kun ser tilbage".

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu