Note
Læsetid: 1 min.

Ny direktør på kunstmuseum

Kultur
5. juni 2008

Den 50-årige Jacob Thage bliver 1. august ny direktør for Silkeborg Kunstmuseum. Han kommer fra kunsthallen Gl. Holtegaard, hvor han har været direktør i 13 år, og han har desuden en baggrund i auktionsbranchen. Jacob Thage står bag en lang række bøger og har været kurator for flere end 50 udstillinger med kunstnere som Egon Schiele, Jens Birkemose, impressionister fra Petit Palais, Jorn/Wemaëre, Anna og Michael Ancher og Egill Jacobsen. Flere af disse udstillinger er udviklet i samarbejde med Silkeborg Kunstmuseum. Jacob Thage har et internationalt netværk med kontakter til private samlere, museer og udstillings-haller i USA, Europa og Danmark.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her