Læsetid: 1 min.

Teater om en afvist asylansøgers liv

26. juni 2008

Når han skriver, er han fri. Så kan han svinge sig op over hegnet i lejren. HEGN er navnet på teaterstykket om en kurdisk digters liv i Sandholmlejren, der har premiere på Teatret Sorte Hest i aften kl. 20.00. Langs hegnet i Sandholmlejren har den afviste asylansøger fortalt dramaturg og instruktør, Michael Svennevig om barndommen hos bedstefaren, englene, der svævede ud af Biblen, og de første digte. Digte, der for ni år siden fik faderens butik brændt ned og tvang digteren til Danmark, hvor han i dag lever som afvist asylansøger i Sandholm-lejren. HEGN er en forestilling om en flygtnings liv og drømme i Danmark og om hegnet mellem dem og os. Forestillingen kører også fredag kl. 20.00 og lørdag kl. 14.00, hvor filminstruktøren Jon Bang Carlsen fortæller om "Det menneskelige. Om kunst og politik". Arrangementet er et samarbejde mellem Dansk PEN og Dansk Forfatterforenings Internationale Udvalg.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu