Læsetid: 1 min.

Udsolgt til Skanderborg Festival

18. juni 2008

Danmarks Smukkeste Festival melder udsolgt af billetter, selv om årets festival først finder sted til august. Både partout-billetter og éndagsbilletter til fredag, lørdag og søndag er væk. Kun torsdag kan publikum stadig købe éndagsbilletter til festivalen i skoven ved Skanderborg Sø, der finder sted i dagene 7.-10. august. Eric Clapton, Katie Melua, Lenny Kravitz, TV-2 og Kashmir står øverst på plakaten til årets skovfest, der trækker omkring 45.000 til - inklusive bands, gæster og 10.000 frivillige medhjælpere. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu