Note
Læsetid: 1 min.

Wim Wenders dommer i Venedig

Kultur
1. juli 2008

Bestyrelsen bag Venedigs Internationale Filmfestival har besluttet, at instruktøren Wim Wenders skal være for-mand for juryen på årets festival. Den 62-årige Wenders har en lang produktion bag sig - mest kendte er nok film som Himlen over Berlin, Paris, Texas og dokumentaren Buena Vista Social Club. Wenders fik første gang en gylden løve i 1972, og blandt andet igen i 1984 fil han prisen for 'Paris, Texas'. Bestyrelsen lægger vægt på, at Wim Wenders har haft stærke bånd til festivalen siden 1970'erne. Festivalen i Venedig finder sted fra 27. august til 6. september, og det samlede program bliver først præsenteret i næste måned.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her