Note
Læsetid: 1 min.

Betancourt skriver drama

Kultur
8. juli 2008

Den fransk-columbianske politiker Ingrid Betancourt vil skrive et teaterstykke om sine oplevelser som gidsel hos den venstreorienterede guerillabevægelse FARC. Det sagde hun til avisen Le Journal du Dimanche i et interview efter den stærkt mediedækkede modtagelse hos den franske præsident Nicolas Sarcozy. Journalisten spurgte, om hun ville skrive en bog, men hun svarede, at hun først ville rejse rundt i Frankrig og være alene med sin søn, men derefter vende hjem til Columbia og skrive til teatret. Ingrid Betancourt blev kidnappet under en valgkamp, hvor hun opfordrede FARC til at standse kidnapningerne - hvorefter hun selv blev taget som gidsel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her