Læsetid: 1 min.

Camp X konstituerer Litten Hansen

31. juli 2008

Litten Hansen er udnævnt til konstitueret direktør på teatret Camp X i København frem til nytår. I juni meddelte teatrets direktør, Mette Hvid Davidsen, at hun ikke ønskede at fortsætte på det teater, der så dagens lys for godt et år siden. Hun fandt det vanskeligt at varetage jobbet, fordi Camp X har status som eksperimenterende og radikalt samfundsteater, samtidig med, at det skal fungere på samme konkurrencevilkår og med krav til billetindtægterne som de øvrige scener, der indgår i organisationen Københavns Teater. Stillingen som fremtidig chef på Camp X slås op i midten af august. Bjørk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu