Læsetid: 1 min.

Doku-drama om Saddam

1. august 2008

I denne uge har BBC vist første afsnit af et nyt Tv-drama ved navn House of Saddam. På i alt fire afsnit fortælles historien om Saddam Hussein og hans familie. Det er historien om diktatorens storhed og fald, der starter tilbage i 1979, da Saddam Hussein blev præsident, og som slutter, da han bliver henrettet i 2006. Serien, der produceres af britiske BBC og amerikanske HBO, er et doku-drama og indholdet er delvist historisk korrekt og delvist opdigtet. Serien går tæt på alt fra familie-forvik-linger i soap-genren til store historiske begivenheder. House of Saddam er skrevet og instrueret af Alex Hol-mes, der har udtalt til The Telegraph, at han under sin research, og interview med tidligere allierede og ansatte under Saddam Hussein, fandt ud af, at historien "mind-ede om et Shakespeare-stykke eller en gangsterfilm". ms

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu