Note
Læsetid: 1 min.

Israelsk filmpris til dansk drama

Kultur
23. juli 2008

Det danske kærlighedsdrama 'Uden for kærligheden' af den svenske instruktør Daniel Espinosa med bl.a. David Dencik, Louise Hart, Nicolas Bro og Karen-Lise Mynster på rollelisten har netop modtaget den The Jewish Experience Award ved årets Jerusalem Film Festival. Tidligere har 'Uden for kærligheden', der havde premiere i maj måned 2007, modtaget fire festivalpriser og indbragt bl.a. Bodil- og Robert-nomineringer til manuskriptforfatter David Dencik. Filmen handler om forbudt kærlighed mellem en dansk-jødisk mand og en pakistansk kvinde; en forbudt kærlighed der giver problemer i begges familier.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her