Læsetid: 1 min.

Piratradio bliver til en spillefilm

1. august 2008

Filmselskabet Stellanova Film & TV vil med alt sand-synlighed næste år gå i gang med optagelserne til en spillefilm, der fortæller historien om Radio Mercur. Det skriver Politiken.dk. Historien om Radio Mercur er en fortælling om, hvordan piratradioen fra et skib i Øre-sund og Storebælt brød radiomonopolet og i 1958 til 1962 tog kampen op mod Danmarks Radio, som ikke ville spille musik, der appellerede til unge. Radio Mercur blev senere lukket ved en særlov, og DR etablerede P3. Stella-nova ejes af makkerparret Adam Price, der har skrevet historien om Radio Mercur, og Morten Fisker. Projektet udvikles i samarbejde med Henrik Nørgaard, som er forfatter til en bog om den legendariske radiostation. ms

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu