Note
Læsetid: 1 min.

200 kortfilm laves på et døgn

Kultur
15. august 2008

Den 22. september lyder startskuddet for ottende gang til VideoMarathon 2008 i København. Håbefulde filmtalenter, både professionelle og amatører, vil på blot 24 timer skabe 200 forhåbentligt spændende film af tre til fem minutters varighed ud fra et, indtil konkurrencens start, hemmeligt emne. Skaberen af den bedste film og vinderen af konkurrencen vil modtage et filmlegat på 280.000 kr. og muligheden for at producere en film på professionelle vilkår. Dette års jury består af garvede branchefolk, bl.a. filminstruktør Erik Clausen, journalist Dorte Hygum, skuespillerne Thomas Bo Larsen og Gordon Kennedy. Prisoverrækkelsen finder sted den 24. september i Metropol Biografen kl. 21.30, og vinderne vil blive vist på DR2. Tilmeldingsfrist i dag på www.videomarathon.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her