Note
Læsetid: 1 min.

Afløser for Bogart er fundet

Kultur
13. august 2008

I næste måned blænder DR2 op for et nyt filmprogram, som skal erstatte den pensionerede Ole Michelsens ansigt og Bogart-hat. Danmarks nye film-program på DR 2 'Premiere' har været halvandet år undervejs, hvor man har brugt tid på at finde et koncept og en vært, som er i stand til at løfte arven fra 'Bogart'. Det er den 35-årige filminstruktør og Robert-vinder Mikkel Munch-Fals, som man kan se, hvis man åbner for skærmen mandag den 15. september kl. 20. Mikkel Munch-Fals fortæller i et interview i filmmagasinet Ekko, at han blot tager en time-out fra at være kunstner til fordel for at være anmelder. Han er cand.mag. i filmvidenskab fra Københavns Universitet og har arbejdet som manuskriptforfatter, kunstmaler og illustrator med en lang række udstillinger bag sig. mai

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her