Note
Læsetid: 1 min.

Anne Middelboe i Reumert-jury

Kultur
19. august 2008

Teateranmelderne Anne Middelboe Christensen fra Dagbladet Information og Pernille Bøg fra Urban indtræder i Årets Reumert-jury. Anne Middelboe Christensen får danseområdet og børneteatret som særlige fokusområder, mens Pernille Bøg især skal holde øje med de yngre kræfter inden for dansk teater. "Med Anne Middelboe og Pernille Bøg har vi sikret os to dynamiske og ualmindeligt kompetente jurymedlemmer med en høj troværdighed," siger Michael Metz Mørck, direktør for Bikubenfonden, der står bag Årets Reumert. Hvert år i april uddeles der 25 priser i forskellige kategorier. Juryen består af i alt 12 medlemmer fordelt på journalister, anmeldere og fagfolk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her