Læsetid: 1 min.

Bijob som borgmester

29. august 2008

Clint Eastwood, der gennem to år i 1980'erne var borgmester i den californiske by, Carmel, hvor han bor, fortryder ikke, at hans politiske karriere ikke varede længere. "Så ville jeg sikkert have været død for længe siden," siger han til Sight & Sound. "Jeg drak et glas rødvin med nogle mennesker og forsøgte at finde ud af, hvordan vi kunne slippe af med bystyret i Carmel, og en af dem foreslog, at jeg stillede op til valget. Byrådsmedlemmerne vælges for fire år ad gangen, borgmesteren for to, så jeg sagde, 'Borgmesterperioden er kortere, så jeg kunne gå efter den." Det lykkedes mig at lave Bird og Elitesoldaten samtidig; jeg havde bare et bijob i et par år."

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu