Læsetid: 1 min.

Bornholm får ny international kortfilmfestival

8. august 2008

På Bornholm kan man i den kommende weekend se kortfilm fra 17 forskellige nationer. Bornshorts er en ny filmfestival, der vil afspejle det seneste nye filmsprog fra især England, hvor kortfilm er meget udbredt. Filmene er blevet udvalgt blandt flere end 200 film og er delt op i kategorierne kortfilm, musikvideo og animation. Desuden kan man under festivalen se samtlige vinderne fra Rushes Soho kortfilmfestival 2008. Bornshorts har som ambition at blive en årligt tilbagevende festival i Gudhjem.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu