Note
Læsetid: 1 min.

Dansk stykke til britisk festival

Kultur
7. august 2008

Som det første danske teaterstykke nogensinde er Mungo Parks Sandholm blevet udtaget til festivalen Theatre Café Festival. Festivalen finder sted 10.-15. november i London og belønner den bedste unge euro-pæiske teaterdramatik. Sandholm er udvalgt som et af de fem bedste nyskrevne teaterstykker i Europa. Forestillingen om Danmarks største aylcenter er skrevet af den prisbelønnede dramatiker Anna Bro.

"Problematikken i Sandholm er universel, og derfor kan stykket sagtens spille på scener i udlandet, som for eksempel i England. Det håber jeg, at en festival som denne her fører til," siger Anna Bro. Sandholm er aktuel på Mungo Park i Allerød den 7.-23. august.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her