Note
Læsetid: 1 min.

Facebook overhaler MySpace

Kultur
15. august 2008

Internetsiden Facebook er nu det største sociale netværk på internettet. Bare i juni besøgte mere end 132 millioner mennesker Facebook, mens 117 millioner var på nettets næststørste netværk, MySpace. Men allerede i april overhalede Facebook MySpace, viser tal fra firmaet com Score, der leverer information om trafikken på internettet. Ifølge com Scores vicepræsident, Jack Flanagan, er det først og fremmest Facebooks manøvre med at gøre siden tilgængelig på flere sprog, som har gjort udfaldet. Samlet set er der verden over stadig flere, som registrerer sig på sociale netværk. Antallet af brugere er nu ifølge com Score er 580,5 millioner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her