Læsetid: 2 min.

'Kritik er for helvede uafhængig åndsvirksomhed!'

SF Film kræver en undskyldning af filmbladet Ekko. Anmelder Lars Bukdahl har overskredet uskrevne regler og god etik, mener SF Film
21. august 2008

Man må aldrig sige, hvem der gjorde det. Anmelder Lars Bukdahl gør det alligevel.

Den nye danske thriller Kandidaten kommer først i biografen 29. august, men allerede nu kan du læse slutningen i det nyeste nummer af filmbladet Ekko. Her sabler Lars Bukdahl filmen ned og især slutningen, der er "det suverænt mest idiotiske ved filmen", som Lars Bukdahl skriver.

Det har fået filmens distributør, SF Film, til at fare til modangreb. Ifølge ekkofilm.dk, har SF Film i flere omgange kontaktet Ekko for at få en undskyldning.

"Det ville klæde Ekkos redaktion, og dermed også dig som ansvarshavende redaktør, at fremstamme en simpel undskyldning for med denne anmeldelse at have overskredet uskrevne regler, skik og brug samt forventelig god etik," skriver film- & distributionschef for SF Film, Sune Lind Thomsen, i en mail til Ekkos chefredaktør, Claus Christensen.

"Sagligt dårlige anmeldelser skal man have respekt for. Det, jeg reagerer på, er Ekkos opfattelse af, at det er legitimt totalt at ødelægge en kommende dansk film," skriver Sune Lind Thomsen videre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu