Læsetid: 2 min.

Paris Hilton giver McCain svar på tiltale

John McCain og hans valgstrateger ser ud til at have forregnet sig, da de valgte at benytte Paris Hilton i en valgvideo. Nu svarer party-dronningen igen
Paris Hilton - totalt klar til at lede.

Paris Hilton - totalt klar til at lede.

Keld Navntoft

7. august 2008

"Fremragende". "Sjov og underfundig". "Langt den bedste politiske reklame til dato ... og den sjoveste". "Wow. Sikke en overraskelse. Jeg har faktisk lige fået en lille smule respekt for frøken Paris". "Du bad selv om det, John McCain".

Kommentarerne strømmede i går ind på New York Times' politiske blog, The Caucus, efter at societyfænomenet Paris Hilton sent tirsdag lagde en video på den satiriske hjemmeside Funny-ordie.com. Videoen giver den republikanske kandidat ved det amerikanske præsidentvalg, John McCain, svar på tiltale, efter at han i sidste uge brugte billeder af Hilton og Britney Spears i en politisk reklame, der forsøgte at gøre grin med den demokratiske præsidentkandidat, Barack Obama.

I McCains valgvideo blev billederne af Hilton ogSpears ledsaget af en speak, der fastslog, at Obama er "den største berømthed i verden", men satte spørgsmålstegn ved, om "han er klar til at lede" USA.

Paris Hiltons dugfriske svarvideo benytter sig af de samme virkemidler, som McCains video gjorde brug af. Dog er de denne gang vendt mod den 71-årige præsidentkandidat selv.

"Han er den ældste berømthed i verden," lyder den alvorsfulde indlednings-speak i Hiltons video, som fortsætter:

"Du ved, super gammel. Gammel nok til at huske dengang, da dans var en synd, og øl blev serveret i spande. Men er han rede til at lede?"

Hilton-videoen går videre til at vise den blonde, 27-årige hotelarving iført bikini og henslængt i en liggestol.

"Den rynkede, hvidhårede fyr brugte mig i sin valg-video, hvilket jeg går ud fra betyder, at jeg stiller op til præsidentvalget. Så tak for støtten, hvidhårede fyr, og Amerika skal vide, at jeg lissom er totalt klar til at lede," siger Hilton i sin video, der blev optaget, inden hun tidligere på ugen kom til København for at promovere sin nye kollektion af håndtasker.

Dernæst går Paris Hilton i videoen videre til at fremlægge en energiplan med en sproglig sikkerhed, der kolliderer med den almene opfattelse af hende som en "dum blondine".

Trådt i spinaten

Den fremherskende holdning i reaktionerne på forskellige politiske blogs i går var, at McCain og hans valgstrateger nok forregnede sig, da de besluttede at bruge Paris Hilton i deres angreb på Barack Obama.

"Heh heh heh. Jeg ville ønske, at jeg kunne være en flue på væggen, når McCains rådgivere forklarer den gamle, hvidhårede fyr, at han virkelig har trådt i spinaten denne gang. Godt gået, pigebarn. Min agtelse for Paris Hilton er afgjort steget," lyder en af kommentarerne på bloggen The Caucus.

John McCains lejr fandt det i går bedst at tage hurtigt til genmæle over for partydronningen i et forsøg på at forhindre, at sagen kommer ud af kontrol.

"Paris Hilton er måske ikke så stor en berømthed som Barack Obama, men hun har åbenbart en bedre energiplan," sagde McCains talsmand, Tucker Bounds, til den amerikanske sladderhjemmeside tmz.com.

Alt imens fortsatte Paris Hilton-videoen med at brede sig på alskens internetportaler. En video, hvor Paris slutter af med at bebude, at hun måske vil male Det Hvide Hus lyserødt, hvis hun bliver valgt til USA's næste præsident. ritzau

Se McCains valgvideo nedenfor:

Se Paris Hiltons 'svar på tiltale' nedenfor:

See more Paris Hilton videos at Funny or Die
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu