Note
Læsetid: 1 min.

Rytmisk chef for DR's Koncerthus

Kultur
20. august 2008

Når Koncerthuset i DR Byen åbner, bliver det med Lars Skovgaard som arrangementchef. Han er tidligere pro-gram- og udviklingschef for spillestedet Vega og den rytmiske musikbranches stærkeste kort, hvis man spør-ger DR's musikchef Leif Lønsmand. Det nye koncerthus skal favne alle genrer, men DR har mest erfaring fra jazz og klassisk musik. Udover at have gjort Vega til Køben-havns førende spillested for rytmisk musik, har Lars Skovgaard arbejdet som konceptmager for blandt andre Carlsberg, Roskilde Festival, Københavns Kom-mune og Wonderful Copenhagen. Han har desuden stået bag partnerskaber med Det Kgl. Teater, hvor han. mai

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her