Læsetid: 1 min.

S udpeger Gregorius til bestyrelse

20. august 2008

Den socialdemokratiske ledelse har udpeget den 50-årige journalist, forfatter og foredragsholder Trine Gregorius til DR's bestyrelse. Trine Gregorius afløser borgmester Finn Aaberg, der forlod bestyrelsen efter en kritisk revisionsrapport. Trine Gregorius er uddannet journalist fra Danmarks journalisthøjskole i 1989 og har været ansat hos både DR og TV2. Siden 2003 har Trine Gregorius arbejdet freelance og bl.a holdt foredrag om personlig udvikling og kommunikation. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu