Note
Læsetid: 1 min.

Ulovlig bogkopiering afsløret

Kultur
7. august 2008

Østjyllands Politi har ved en ransagning hos Jysk Kopicenter i Århus beslaglagt 216 kopisæt af lærebøger til de videregående uddannelser. Ejeren af kopicentret er blevet sigtet efter straffeloven for ophavsretskrænkelse af særlig grov karakter. Den ulovlige kopiering blev opdaget ved et af Forlæggerforeningens uanmeldte kontrolbesøg i foråret. "Den ulovlige kopiering udgør en trussel mod et fremtidigt dansksproget lærebogs-marked. Det er derfor i branchens, men også i de studerendes interesse, at der bliver sat en stopper for den ulovlige kopiering på kopicentrene," siger Formanden for Forlæggerforeningens Sektion for Undervisningsforlag, Ebbe Dam Nielsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her