Læsetid: 1 min.

Muligheden for at blive husket

Kevin Costner er ikke så populær, som han var engang, men han laver stadig interessante film
Kultur
19. september 2008
Kevin Costner er ikke så populær, som han var engang, men han laver stadig interessante film

Kevin Costner er ikke så populær, som han var engang, men han laver stadig interessante film. Den seneste af dem, Swing Vote, har snart premiere i England, og London Times har talt med den 53-årige skuespiller og instruktør.

"Disse ting er højst personlige film. Det er derfor, at de er værd at kæmpe for," siger han om en karriere, hvor han ofte har forsøgt at udfordre sig selv, også selvom kritikerne har været hårde ved ham.

"Jeg tror, at alle skuespillere gerne vil udødeliggøres på lærredet. Man har et udvalg af film. Ens bedste mulighed for at blive husket er at gøre et fantastisk stykke arbejde. Jeg kunne gå ud og arbejde for penge hver dag. Men man vil gerne være involveret i ting, der bliver værdsat i lang tid."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her