Læsetid: 3 min.

'Jeg er en pluklæser'

Debutanten Christina Hagen færdiggør ikke bøger, der er for kedelige, patetiske eller bedre end hendes egne
6. september 2008

- Hvilken bog ville du ønske, at alle ville læse?

"Kristina Nya Glaffeys Lykkejægere. Da jeg havde læst den, sagde jeg: 'Den er god' til folk, jeg mødte. Jeg kender Kristina fra Forfatterskolen, og man vil jo nødig indrømme, at man ikke kan lide nogens bog. Så læste jeg den igen og forstod den ikke. Så læste jeg den igen og forstod den og syntes, at den på en virkelig elegant og diskret måde, gav danskheden en mavepuster. Dens humor er intelligent, og hun formår at distancere sig fra sin harme og undren (ikke at det nødvendigvis må være alles projekt), og det har jeg stor respekt for. Jeg undres hver gang, jeg læser i den, og så har jeg vel nærmest forelsket mig i hendes karakter Jørgen."

- Hvilken bog har haft størst betydning for dig?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu