Læsetid: 1 min.

Spøgelsesjagten er gået ind

Kultur
12. september 2008

Er man Ghostbusters-fan, er der gode nyheder. En tredje film om spøgelsesjægerne er åbenbart på vej. "Dan Aykroyd, Ivan Reitman og jeg er konsulenter på filmen, og ifølge Dan er Bill Murray villig til at engagere sig på en eller anden måde," siger Harold Ramis, der var medforfatter på de to første film og spillede den ene af spøgelsesjægerne, dr. Egon Spengler, til L.A. Times. "Konceptet er, at de gamle Ghostbusters skal dukke op i filmen som en slags læremestre. Ellers er der ikke meget at fortælle endnu. Alle er overbevist om, at det kan lade sig gøre at skrive et anstændigt manuskript, og så vil jeg tro, at vi tager den derfra." Syng efter mig: "If there's something weird in your neighborhood ..."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her