Note
Læsetid: 1 min.

Bowling, musik og fest

Kultur
3. oktober 2008

Hvert år afholdes i USA Lebowski Fest som en hyldest til Coen-brødrenes The Big Lebowski og hovedpersonen, The Dude, der spilles af Jeff Bridges.

"Åh mand, det var fantastisk," siger Bridges, der var med til den første Lebowski Fest, til Guardian. "Det var mit Beatles-øjeblik. Jeg samlede et lille band og spillede, uannonceret. Jeg kom ud og spillede for dette hav af Dudes! Det var utroligt. Jeg håber, at jeg kan komme tilbage og spille lidt med John Goodman (der spiller The Dudes gode ven, red.) Det ville vi elske at gøre en dag. Det foregår over hele USA, to dage med bowling, musik, fester og alle disse mennesker, som klæder sig ud. Man ser de mest obskure referencer til filmen, og den kan vises på murene hele tiden."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her