Læsetid: 1 min.

Kærestebreve

Kultur
30. oktober 2008

Forfatter og Nobelprisvinder Doris Lessing donerer i forskningsøjemed sine private korrespondencer fra perioden 1969 - 2007 til University of East Angela. Der er tale om 113 breve af flere tusind ords længde, og heraf er 90 kærestebreve.

Brevene handler om alt fra hendes deltagelse i kommunistpartiet i det daværende Rhodesia, til hendes fortrydelser omkring at have modtaget Nobelprisen. Først og fremmest handler brevene om litteraturen, som hun diskuterer pr. brev med ingen ringere end Kurt Vonnegut, Raymond Carver, Ingmar Bergman, Iris Murdoch, Rebecca West og Muriel Spark. /amm

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her