Note
Læsetid: 1 min.

København læser

Kultur
2. oktober 2008

København har fået en ny litteraturfestival, som sprænger de vante rammer.

Fra den 7. -13. november løber festivalen KØBENHAVN LÆSER løbsk på gader og stræder: I metroen, på Københavns Rådhus, i Rundetaarn og en lang række andre sandsynlige og usandsynlige steder i byrummet. Ideen bag den utraditionelle litteraturfestival er at skabe fælles litteraturoplevelser for københavnerne. På åbningsdagen deler 100 bibliotekarer derfor gratis bøger ud i Metroen, og flere apoteker giver kunderne et digt med hjem i posen, skrevet til anledningen af bl.a. Benny Andersen, Steffen Brandt, Klaus Rifbjerg og Naja Marie Aidt.

KØBENHAVN LÆSER skal fremover være den årlige begivenhed, der sætter gang i læseglæden i ugen op til BogForum.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her