Læsetid: 1 min.

Den ultimative overlever

Kultur
10. oktober 2008

Skuespilleren George Hamilton har skrevet sine erindringer, og Vanity Fair har fået lov til at bringe et uddrag fra dengang i, hvor Hamilton plejede forholdsvis intim omgang med Elizabeth Taylor. "Når man går i byen med verdens mest berømte kvinde, har man måske opnået det umulige," skriver han. "Men det, man virkelig har lyst til, er endnu mere umuligt; at være alene. Med hende, altså. Da jeg første gang mødte Elizabeth, i hendes Cleopatra-dage i 1960'ernes Rom, kunne paparazzierne ikke have behandlet hende mere brutalt ved at tage grimme billeder af hendes operations-ar og plastre dem ud over alverdens medier. Det var måske fair nok, at verdens førende femme fatale var jaget vildt, men pressen fokuserede på fatale-delen og udnyttede helt og aldeles smagløst Elizabeths skrøbelige helbred og håbede på hendes nedtur. Men hun kæmpede sig tilbage og viste dem. Hun var den ultimative overlever."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her