Læsetid: 1 min.

Usmageligt spørgsmål

Kultur
10. oktober 2008

Faye Dunaway er ikke blot en stor skuespillerinde, hun er også lidt af en primadonna. Da Guardians Xan Brooks for nylig skulle interviewe Dunaway, blev han advaret mod at spørge om forskellige ting. Ingen fortalte ham dog, at han ikke måtte stille følgende spørgsmål: Er det rigtigt, at hun engang smed en kop urin i hovedet på Roman Polanski? Den amerikanske skuespillerinde gik nemlig helt amok. "Det vil jeg ikke svare på," sagde hun ophidset. "Det fortjener ikke engang et værdigt svar. Jeg kender ikke til detaljerne omkring det. Det er fuldstændig latterligt. Og dette kommer fra Guardian. Jeg forstår det ikke! Det er fornærmende, at du overhovedet taler om det. Jeg kan ikke fortsætte med det her. Jeg synes, at du har spurgt om noget, der er så usmageligt. Du ved udmærket godt, at jeg er en kvinde, og at du helt igennem har fornærmet mig." Og så smed hun Xan Brooks ud af hotelsuiten, hvor interviewet foregik.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her