Læsetid: 1 min.

Drik det ikke!

Kultur
14. november 2008
'Slumdog Millionaire' er titlen på den skotske filminstruktør Danny Boyles seneste film, der er optaget i og omkring Mumbai i Indien.

'Slumdog Millionaire' er titlen på den skotske filminstruktør Danny Boyles seneste film, der er optaget i og omkring Mumbai i Indien.

"Nogle mennesker synes, at det er forfærdeligt og skynder sig tilbage til hotellet og køber en billet på det første fly ud af byen," siger Boyle i anledning af filmens premiere til L.A. Times om millionbyens larm og uro.

"Det er et angreb. Det hele – folk, lugt, temperatur, skidt, atmosfære, luften, vandet, faren – ’Drik det ikke! Rør det ikke! Spis det ikke!’ Det er spændende. Alle bidrager med en energi til stedet, smider noget i gryden. Jeg prøver altid at lave intense film – intenst fornøjelige eller intenst skræmmende eller intenst underholdende. Jeg går efter intensitet. Det er den målestok, jeg har."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her